Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Any de traspàs a la Fira Agropecuària de Vila-rodona

Vila-rodona viu aquest cap de setmana una fira amb la presència de maquinària agrícola, gastronomia, exposicions, castells, conferències i tallers

Imatge d'arxiu de la Fira Agropecuària de Vila-rodona Imatge d'arxiu de la Fira Agropecuària de Vila-rodona LAIA CASTELLS/ EL PUNT AVUI
Fires i Congressos Maria J. Ramos/El Punt Avui
Divendres, 03 Novembre 2017 08:10

Després de la celebració especial dels 50 anys del Casal durant la fira del 2016, i a punt d’arribar a la commemoració, el 2019, del 625è aniversari de l’atorgament del dret de celebrar fires, Vila-rodona enceta avui una fira plena d’activitats que complementen la promoció econòmica. Avui a la tarda serà la tronada d’inici, una cercavila amb els cavallets, la inauguració de diverses exposicions i sopar al Casal amb espectacle de màgia. En clau de cultura popular destaca l’actuació castellera de les dues colles vallenques diumenge al migdia.

La gastronomia tindrà molt de pes amb tastets i vermuts a taverna, mostra de productes locals amb mercat d’elaboradors artesans, conferències i tallers de cuina, tastets del Gaià maridats amb cava, la zona de foodtrucks, la fesolada popular o el tradicional esmorzar d’arengada de dilluns que seguirà a la tractorada. Destaquen també les escenes teatrals al carrer que recrearan la fira del 1900 dissabte i el castell de focs de diumenge a la nit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: