Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat d'Intercanvi d'Alcover es trasllada a la plaça del Portal

El mercat d'intercanvi i de segona mà M2M se celebrarà aquest diumenge al matí i comptarà amb una vintena de paradistes

El mercat d'intercanvi i de segona mà M2M d'Alcover es deixarà de fer a la plaça Lluís Companys El mercat d'intercanvi i de segona mà M2M d'Alcover es deixarà de fer a la plaça Lluís Companys CEDIDA
Fires i Congressos Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Març 2018 17:27

Alcover acollirà, aquest proper diumenge 18 de març, de 10h a 14h, la quarta edició del mercat d'intercanvi i de segona mà M2M Alcover amb una vintena de paradistes. En aquesta edició hi ha un canvi important pel que fa a l'emplaçament de la cita que es trasllada a la plaça del Portal. Les tres primeres edicions s'havien celebrat a la plaça Lluís Companys.

Es tracta d'un mercat obert a tothom, pensat perquè tots els alcoverencs, i persones interessades d'arreu del territori, puguin exposar els seus objectes i a la vegada puguin intercanviar-los. El mercat de segona mà i d’intercanvi és un espai que té l’objectiu de donar una nova vida als objectes, per tal de practicar les 3R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar;  així com promoure el consum responsable. S’hi podrà intercanviar, regalar, comprar o vendre objectes de segona mà com llibres, mobles, roba, complements, aparells elèctrics, productes col·leccionables o jocs, entre d'altres.

Els articles que es poden intercanviar o vendre han d’estar en bon estat i tenir una qualitat mínima. El mercat té la voluntat de donar un nou ús als productes i reutilitzar-los i per aquest motiu es demana que tinguin unes condicions òptimes.
 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: