Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls ofereix ajuts als propietaris per reformar els immobles destinats a lloguer social

La subvenció té com objectiu mobilitzar el parc de pisos buits i facilitar l’accés de la ciutadania a un habitatge per sota dels preus de mercat

Un dels carrers principals de Valls Un dels carrers principals de Valls CEDIDA
Habitatge Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Mai 2017 11:29

L’Ajuntament de Valls aprova la convocatòria 2017 per a l’atorgament de subvencions per a propietaris d’habitatges desocupats que realitzin obres de reforma i millora per destinar els immobles a lloguer social. Aquesta convocatòria –amb una dotació pressupostària de 60.000 euros- té com objectiu augmentar el parc de pisos d’aquesta modalitat i facilitar l’accés de la ciutadania a un habitatge per sota els preus de mercat.

Les subvencions cobriran el 100% de les despeses derivades de les obres fins a un màxim de 6.000 euros i inclouen totes aquelles actuacions destinades a garantir l’habitabilitat del pis i que aquest pugui ser utilitzat de manera immediata per a lloguer. Així, se subvencionen les obres de millora de les instal·lacions d’aigua, gas –inclosa la calefacció-, electricitat i sanejament per adequar l’habitatge a normativa; així com l’arranjament de banys i cuines. També inclou la millora de l’aïllament tèrmic o acústic amb la renovació dels tancaments dels pisos i també la supressió de barreres arquitectòniques.

D’aquesta manera, es reforcen les polítiques d’ajuts fiscals destinades a l’ampliació de l’oferta d’habitatges de lloguer social amb mesures que permetin mobilitzar el parc de pisos buits i estimular l’execució d’obres de reforma per millora les condicions d’habitabilitat.

Els interessats poden presentar la sol·licitud de subvenció fins el 30 de juny. Per poder acollir-se, els propietaris han d’haver signat amb l’Oficina Local d’Habitatge de Valls (OLH) un conveni per un període mínim de 5 anys i un contracte de lloguer per un temps mínim de 12 mesos en lloguer social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: