Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un miler de persones demanen pressupostos o consultes a arquitectes al portal 'Obres amb Garantia'

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació (COAATT) ha rebut 20.000 visites i 1.000 sol·licituds per fer obres de reforma a casa o gestions administratives

Consulta al portal 'Obres amb Garantia' Consulta al portal 'Obres amb Garantia' COAATT
Habitatge Redacció Infocamp
Dimarts, 06 Febrer 2018 19:09

El portal Obres Amb Garantia (www.obresambgarantia.com) creat a finals de l’any 2015 pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació (COAATT), ha tancat l’any 2017 amb rècord de visites, superant les 20.000, i inicia el nou any arribant a una xifra molt important, la de les primeres 1.000 sol·licituds de projectes de feina.

Aquest servei permet als ciutadans demanar pressupostos i contractar a professionals del sector quan han de fer obres de reforma a casa o dur a terme gestions administratives. Un centenar d’arquitectes tècnics col·legiats formen part del sistema i l’usuari rep tres pressupostos. En nomes dos anys, un miler de persones ja han sol·licitat els pressupostos. El 2017 ha estat un any molt bo pel que fa al creixement del portal ja que ha rebut 20.000 visites i 462 sol·licituds de feina.

Les consultes més freqüents

La cèdula d’habitabilitat, el certificat d’eficiència energètica o la Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE) són les consultes més freqüents. Molts ciutadans han fet reformes al seu immoble o demanat llicències d’activitat després de contactar amb el portal del Col·legi d’Aparelladors i altres han solucionat tràmits importants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: