Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Montblanc aprova nou projecte d'arranjament a la zona fluvial del Pont Vell

El projecte preveu construir una vorera ampla per a vianants al pont sobre el riu Francolí del carrer Muralla de Santa Anna

El pont sobre el riu Francolí del carrer Muralla de Santa Anna, a Montblanc El pont sobre el riu Francolí del carrer Muralla de Santa Anna, a Montblanc CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Juliol 2017 10:47

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc ha aprovat recentment un nou projecte d'arranjament a la zona fluvial del Pont Vell. Es tracta de la construcció d'una vorera per a vianants al pont sobre el riu Francolí del carrer Muralla de Santa Anna.

Segons el projecte, per a ubicar una vorera de 2 metres d'ample útil es realitzaria una ampliació de 2 metres d'ample al llarg del pont i als murs d'acompanyament. També es projecta una escala, al marge dret, que permetrà la comunicació del carrer Muralla de Santa Anna amb la llera del riu Francolí, que es realitzaria amb acer per a minimitzar la seva afecció visual.

El projecte, que té un pressupost d'execució de 149.996,34 euros, ha estat redactat per l'empresa consultora Invall.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: