Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’EMT descarta un bus directe entre Ponent i les platges

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona no veu viable la petició veïnal / S’estudiaran noves andanes

La parada de La Salle, davant d'una escola de Torreforta, és una de les proposades per instal·lar-hi una andana La parada de La Salle, davant d'una escola de Torreforta, és una de les proposades per instal·lar-hi una andana JOSEP CARTANYÀ
Mobilitat Josep Cartanyà
Dijous, 27 Juliol 2017 08:39

El govern de Tarragona considera inviable recuperar la línia que fa uns anys enllaçava directament els barris de Ponent amb la platja de l’Arrabassada. Així ho va comunicar el gerent de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona, Néstor Cañete, als representants de la Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) en una reunió sobre mobilitat que van fer el 18 de juliol. La secretària de la FAVT, Cristina Berria, recorda que aquesta és una “vella reivindicació dels veïns”, que acaben optant pel vehicle privat per no haver de trigar tanta estona enllaçant busos per anar a la platja.

D’altra banda, Berria es va mostrar satisfeta per la bona predisposició mostrada per la regidora de Mobilitat de Tarragona, Begoña Floria, que es va comprometre a estudiar la instal·lació de noves andanes en algunes parades per facilitar l’accés dels usuaris –sobretot gent gran, persones amb cotxets o amb discapacitat física– a l’autobús.

Segons la representant veïnal, la raó principal és l’ocupació que fan de les parades de transport públic urbà alguns vehicles que hi aparquen de forma il·legal, la qual cosa obliga els busos a aturar-se lluny de les parades. De moment, la FAVT farà arribar a l’EMT una llista de les parades que, per la seva situació davant d’escoles o altres llocs concorreguts, necessiten una andana de forma prioritària. Finalment, els veïns van demanar més neteja i manteniment de la flota d’autobusos en general.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: