Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més opcions per a gaudir del mar a l’Arrabassada

A la part central de la platja tarragonina s'ha instal·lat una tarima de fusta d'uns 150 m2 i dues pèrgoles per fer ombra, per garantir la comoditat de les persones amb mobilitat reduïda

La nova zona d’oci per a persones amb mobilitat reduïda incorpora serveis perquè puguin gaudir de la platja La nova zona d’oci per a persones amb mobilitat reduïda incorpora serveis perquè puguin gaudir de la platja AGNÈS LLORENS
Mobilitat Agnès Llorens
Dijous, 03 Agost 2017 16:31

Posar més facilitats perquè tothom que ho desitgi pugui gaudir de la sorra i el mar de l’Arrabassada. Aquest és l’objectiu de l’Ajuntament de Tarragona i de Creu Roja, que han unit esforços per fer realitat la nova zona de bany adaptat de la platja, pensada per garantir totes les comoditats a les persones amb mobilitat reduïda.

La principal intervenció que s’ha realitzat ha estat la instal·lació a la part central de la platja d’una tarima de fusta de 152 m2 i dues pèrgoles per donar ombra de 27 m2 en total. També s’ha senyalitzat i duplicat l’amplada de la passarel·la de la fusta que hi dóna accés.

Pel que fa als serveis, la platja compta amb un nou lavabo adaptat, reservat a l’ús de persones amb mobilitat reduïda i també amb una dutxa amb banqueta. Ambdós estan instal·lats en la zona central de l’Arrabassada. S’han ampliat les places d’aparcament reservades, que han passat de tres a sis i que s’afegeixen a les quatre existents.

I per facilitar l’ús del transport públic, la parada de bus de l’EMT compta amb una vorera ampliada i una rampa d’accés. Aquestes actuacions s’afegeixen al servei de cadires i crosses amfíbies que realitza la Creu Roja i que facilita el bany a les persones amb mobilitat reduïda que també són ateses per personal qualificat de l’equip de salvament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: