Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'atropellament d'una persona entre la Selva del Camp i Reus interromp la circulació de dos trens a l'R14

Els viatgers del tren que anava de La Plana-Picamoixons a Tarragona són evacuats i traslladats per carretera a les seves destinacions

Estació de la Selva del Camp Estació de la Selva del Camp CEDIDA
Mobilitat Reus Digital/ ACN
Diumenge, 06 Agost 2017 02:01

L'atropellament d'una persona, pocs minuts després de dos quarts de deu, aquest dissabte al matí, entre la Selva del Camp i Reus, al Baix Camp, ha provocat retards de fins a 30 minuts en dos dels serveis del matí que enllacen La Plana-Picamoixons i Tarragona, a la línia ferroviària R14.

El comboi afectat havia sortit de Picamoixons a les 09:17 hores i s'ha interromput el servei a les 09:34 hores, quan s'ha produït l'atropellament. Els viatgers han estat evacuats i traslladats per carretera fins a les seves destinacions. A causa de l'incident s'ha suprimit un tren que havia de sortir de Tarragona i s'han transbordat els passatgers a un altre comboi. Aquest fet ha suposat retards de 30 minuts en aquesta freqüència però la resta de serveis no s'han vist afectats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: