Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Caixa contribueix a reforçar el Servei de Transport Adaptat a la Conca de Barberà

Amb aquesta aportació s’incorporarà un professional per ajudar a les persones usuàries

Imatge de la signatura del conveni Imatge de la signatura del conveni CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 26 Setembre 2017 16:52

El director de banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Alexis Gómez, i el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet van signar un conveni pel qual l’entitat financera dóna suport al projecte de transport comarcal adaptat.

El servei té per finalitat facilitar el transport de persones amb problemes de mobilitat reduïda i dependència reconeguda que no poden utilitzar els mitjans ordinaris de transport. En aquests moments s’estan portant a terme dos serveis diferenciats on un d’ells és el de les persones de Montblanc que han de desplaçar-se al Centre de Dia de la vila; i l’altre tipus, interurbà, de persones de Montblanc que han de desplaçar-se a centres de fora de la comarca o de gent de la comarca que ha de desplaçar-se a Montblanc.

L’any passat, aquest servei, va atendre les necessitats de setze persones residents a la Conca de Barberà. Amb l’aportació econòmica de La Caixa serà possible incorporar al servei un professional que farà les funcions d’acompanyament per tenir cura de les persones usuàries tant per accedir al vehicle i als centres com durant el viatge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: