Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El bus urbà de Calafell guanya 60.000 usuaris

La línia 3 que connecta els nuclis de Calafell amb Segur i els seus barris és la que ha registrat un increment més espectacular

Bus urbà de Calafell Bus urbà de Calafell CEDIDA
Mobilitat Taempus
Dimarts, 21 Novembre 2017 08:39

L’ampliació d’horaris, freqüències i recorreguts que es va implantar fa poc més d’un any al transport urbà municipal de Calafell ha fet disparar el nombre d’usuaris. L’autobús ha aconseguit 60.000 nous viatgers anuals, sobretot en les noves franges de servei del vespre i del cap de setmana, en les quals s’ha fet evident que hi havia una demanda no atesa.

La línia 1, que connecta el nucli de Segur i les urbanitzacions que l’envolten, tenia menys de 60.000 viatgers abans dels canvis. En l’any transcorregut des de la modificació del servei, ha arribat als 79.000, amb un increment d’un 34%. En el cas de la línia 2, que enllaça els nuclis de Calafell amb les urbanitzacions de Mas Romeu i Calafell Parc, s’ha passat de 54.000 a 65.000 (un 20% més). Finalment, la línia 3, que connecta els nuclis de Calafell amb Segur i els seus barris, ha passat de 43.000 usuaris a més de 72.000, amb un augment espectacular d’un 70%.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: