Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Aparcar més barat suposa més ocupació i visitants

La nova tarifa de 5,5 euros diaris suposa un augment del 15% del nombre d’usuaris i tiquets dels aparcaments municipals de Tarragona / L’Ajuntament invertirà prop d’un milió d’euros per adquirir nous equips de control

La tarifa diària als aparcaments municipals no supera els 5,5 euros a Tarragona La tarifa diària als aparcaments municipals no supera els 5,5 euros a Tarragona AGNÈS LLORENS
Mobilitat Agnès Llorens
Dimecres, 29 Novembre 2017 20:49

La nova tarifa d’aparcaments que permet allotjar el vehicle dins de qualsevol del vuit aparcaments municipals de Tarragona per un preu màxim de 5.5 euros ha suposat un augment del nombre d’usuaris i també de la recaptació, segons confirmen els responsables de l’empresa Aparcaments Municipals. Així ho defensa el màxim representant d’aquest organisme, Josep Acero, que destaca que les noves tarifes es tradueixen en un 15% d’augment, tant en el nombre d’usuaris del conjunt dels aparcaments de titularitat municipal com en la recaptació que s’ha recollit durant la posada en marxa de les tarifes que es van posar en marxa l’1 de setembre de 2016. De fet. des d’aquesta data, els aparcaments municipals han registrat més d’un milió i mig d’euros i s’han emès més de mig milió de tiquets.

Segons confirmen els responsables, les bones xifres d’ús dels espais municipals -Battestini, Tàrraco, Joan XXIII, avinguda Catalunya, Rambla President Lluís Companys, Saavedra, Bastos i Torroja- han contribuït a aquests resultats, en especial els aparcaments Tàrraco i Saavedra, que han registrat un increment de la recaptació del 33,1% i el 31,61%, respectivament. El responsable de l’empresa d’Aparcaments Municipals apunta que “en horari comercial, els espais del centre ciutat estan plens gairebé al 100%” i atribueix aquest augment de la demanda als preus competitius que, ara per ara, se seguiran mantenint. El consistori també aposta per engrandir la quota d’aparcaments de propietat amb nous espais com el pàrquing del Serrallo.

Les opcions de futur passen ara per adquirir nous equips de control dels aparcaments, per tal d’unificar el servei que ofereixen i permetre el control remot del servei i desplegar, a llarg termini, funcionalitats com el pagament a través del telèfon mòbil. El cost de la inversió és de és de prop d’un milió d’euros.

D’alta banda, l’Ajuntament planteja l’obertura de tres nous aparcaments dissuassiu en els pròxims mesos. Els nous espais s’ubicaran un en un espai pròxim a la Tabacalera -cedit per un espai de temps no menor 4 anys, segons Acero- i dos que quedaran actius sine die, ubicats al passeig de la Independència i a l’antiga N-340 a l’alçada de l’Avinguda Roma. en un dels punts d’entrada de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: