Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cs pregunta al govern espanyol quan començaran les obres de l'estació intermodal de l'Aeroport de Reus

El diputat per Tarragona de Ciutadans, Sergio del Campo, registra diverses preguntes sobre les inversions previstes per potenciar l'activitat de l'Aeroport de Reus

El diputat de Ciutadans al Congrés, Sergio Del Campo, amb el portaveu de la formació taronja a l'Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez El diputat de Ciutadans al Congrés, Sergio Del Campo, amb el portaveu de la formació taronja a l'Ajuntament de Reus, Juan Carlos Sánchez CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dijous, 15 Febrer 2018 08:37

El diputat per Tarragona de Ciutadans (Cs) al Congrés, Sergio del Campo, ha preguntat "quan començaran les obres de l'estació intermodal al sud de l'Aeroport de Reus", paralitzades des de l'any 2009 i els motius pels quals el projecte porta tants anys paralitzat. Per a Sergio del Campo el projecte de l'estació intermodal "és estratègic per al territori" ja que, assegura, "donaria servei a més de 350.000 persones i garantiria la intermodalitat de les instal·lacions aeroportuàries".

Aquesta petició sobre les obres de l'estació intermodal s'emmarca en una bateria de preguntes relacionades amb diverses infraestructures de Reus i al Camp de Tarragona que el diputat de Ciutadans ha presentat a la Mesa del Congrés dels Diputats. Del Campo considera que aquestes zones “requereixen una inversió adequada", i ha criticat per tant "el nivell d'incompliment del govern acumulat tots aquests anys"

Finalment, el diputat del GPCs també vol saber si el govern espanyol "considera adequat el nivell d'inversions a Reus i al Camp de Tarragona" i si l'executiu té previstes actuacions per potenciar l'activitat de l'Aeroport de Reus ja que "té un gran potencial de creixement ".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: