Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La nevada obliga a circular amb cadenes en més d'una desena de carreteres

Els vehicles han de portar cadenes a la C-44, a l'alçada de Vandellòs i l'Hospitalet de lnfant, entre altres carreteres catalanes / L'N-240 a Falset és una de les tres vies secundàries tallades per la neu

Un total de 35 trams de carreteres catalanes han resultat afectats per la neu, entre els quals hi ha tres vies tallades: Un total de 35 trams de carreteres catalanes han resultat afectats per la neu, entre els quals hi ha tres vies tallades: TRÀSIT
Mobilitat ACN
Dimecres, 28 Febrer 2018 07:55

La nevada afecta més d'una trentena de carreteres catalanes i és necessari circular amb cadenes en una dotzena. Al Camp de Tarragona, la més destacada on calen cadenes és a la C-44 en un tram de 10 quilòmetres a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Pel que fa a les tres calçades tallades per la neu són secundàries: es tracta de l'N-420 a Falset, la C-462 a la Seu d'Urgell i la GIV-5201 a l'alçada de Viladrau. Cal destacar que des d'ahir dimarts està prohibida la circulació de camions en totes les carreteres catalanes.

El temporal de neu obliga a tallar a aquesta hora la circulació a tres carreteres secundàries de la xarxa viària catalana. Es tracta de la GIV-5201 entre Viladrau i Sant Marçal del Montseny, la C-462 a la Seu d'Urgell (Lleida) i la N-420 a Falset (Tarragona).

En dotze més és necessari l'ús de cadenes. Les més destacades són la A22 a Lleidea n un tram de 14 quilòmetres, la C-37 en un tram de 23 quilòmetres a Manresa, la C-44 a entre Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant durant 10 quilòmetres i a la N-260 a Sort i el Pont de Suert, en trams de 42 i 20 quilòmetres respectivament.

Tampoc es pot circular sense cadenes a la LV-4241 a Guixers, a la BV-1081 a Castellfollit de Boix, en un tram d'un quilòmetres de la BV1415 a Cerdanyola del Vallès, durant 22 quilòmetres a BV-5114 de Campins fins al Montseny i a la N-230 en un tram de 34 quilòmetres a Vielha.

Hi ha diverses vies en les quals cal circular amb precaució per la presència de neu o gel a la calçada com la C-16 a Berga, la C-17 a Ripoll, la C-17 a la Garriga, la C-58 a Terrassa, la A-2 al Bruc, l'AP2 a Banyeres del Penedès, la C-37 a la Vall d'en Bas o la GI-542 des d'Osor fins a Sant Hilari Sacalm, entre d'altres.

Des de dimarts a la tarda, a més, està prohibida la circulació de camions de més de 7,5 tones en totes les carreteres catalanes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: