Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diputació condicionarà la TP-2031, al seu pas per la Secuita, Renau, Nulles i Vilabella

Les obres milloraran la seguretat d'un tram de 6,5 quilòmetres d'aquesta carretera

Imatge de la carretera TP-2031 Imatge de la carretera TP-2031 CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 07 Març 2018 18:24

La Diputació de Tarragona ha iniciat les obres de condicionament d'un tram de la carretera TP-2031, al seu pas pels termes municipals de la Secuita, Renau, Nulles i Vilabella. Les obres, que compten amb un pressupost de gairebé 2 milions d'euros, milloraran la seguretat viària de la carretera al llarg de 6,5 quilòmetres, entre l'Argilaga i la rotonda que forma la cruïlla amb la carretera TV-2034, que uneix Valls i Vilabella.

La TP-2031 és una carretera de trànsit local que actua també d'eix vertebrador dins el Camp de Tarragona. El volum de vehicles que hi transita és elevat, motiu pel qual s'ha considerat necessari millorar el traçat i l'amplada de la via per a fer-la més segura. El condicionament es basa en l'ampliació de la carretera per un o ambdós costats, fet que afavorirà la convivència de trànsit de vehicles, ciclistes i vianants, millorant-ne la seguretat viària.

A més, les obres, que es preveu que s'allarguin fins a final d'any, inclouen actuacions encaminades a l'adequació de les diferents interseccions i accessos als nuclis urbans, així com la millora dels sistemes de drenatge.

El Servei d'Assistència al Territori de la Diputació de Tarragona és l'encarregat de la redacció del projecte i de la direcció d'obres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: