Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Adif estudiarà concedir uns terrenys per crear un nou aparcament a l’estació de Sant Vicenç de Calders

El portaveu del Partit Popular vendrellenc, Jero Merino, destaca “la bona voluntat d’Adif, així com el compromís de l’alcalde de tirar endavant una moció presentada pel PP”

L'aparcament que dona a un dels accessos a l'estació de Sant Vicenç de Calders resulta insuficient a les hores de més trànsit de passatgers L'aparcament que dona a un dels accessos a l'estació de Sant Vicenç de Calders resulta insuficient a les hores de més trànsit de passatgers BERNAT BORRÀS / TRENSCAT
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Març 2018 10:16

El Grup Municipal del PP a l’Ajuntament del Vendrell ha impulsat “una actuació d’ordenament de la zona de l’aparcament de l’estació de Sant Vicenç de Calders”. Recentment, segons ha explicat el portaveu popular Jero Merino, “hem dut a terme una reunió amb representants d’Adif que han rebut molt bé la petició així com amb l’equip de govern”. “Des d’Adif ens han avançat que podrien estudiar una concessió dels terrenys i que estarien encantats de treballar conjuntament amb l’Ajuntament”, ha afegit Merino.

Per últim el polític popular vendrellenc ha mostrat el seu agraïment tant a 2la bona voluntat que hem trobat a Adif", així com al "compromís" de l’alcalde Martí Carnicer (PSC) de tirar endavant una moció presentada pel PP.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: