Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Vella fa el 5 de 9 però no se’n surt amb els intents de 4 de 9 net

En l'actuació de la Firagost, la Joves va descarregar el 3 i el 4 de 9 amb folre

El 5 de 9 amb folre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls en la Firagost El 5 de 9 amb folre de la Colla Vella dels Xiquets de Valls en la Firagost JOAN BEUMALA
Món casteller JOAN BEUMALA/ EL PUNT AVUI
Dijous, 03 Agost 2017 08:07

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va descarregar ahir el 5 de 9 amb folre durant l’actuació de la Firagost de la seva ciutat. Els de la camisa rosada van descarregar amb solvència un fabulós 5 de 9, el segon de la temporada. L’execució va ser imperial de principi a fi. Aquest bon inici feia preveure una altra vetllada històrica, perquè tot seguit van atacar el 4 de 9 net. Però cap dels dos intents dels de la camisa rosada van pujar ben lligats i es van haver de desmuntar de bon principi. La Vella va acabar amb el 3 de 9 amb folre i un pilar de set, el primer de la temporada.

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls va descarregar amb solvència un programa menys atrevit. Van descarregar el tres i el quatre de nou amb folre i, per acabar l’actuació, el 4 de 8 amb el pilar i un molt solvent pilar de set.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: