Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Diada del Mercadal veu el seu primer castell de deu

La Vella dels Xiquets de Valls descarrega un 4 de 10 fm a la segona ronda/ El Mercadal de Reus també veu per primer cop un 2 de 8 sense folre dels Castellers de Vilafranca

El 4 de 10 amb folre i manilles descarregat per la Colla Vella dels Xiquets de Valls, aquesta tarda, al Mercadal de Reus El 4 de 10 amb folre i manilles descarregat per la Colla Vella dels Xiquets de Valls, aquesta tarda, al Mercadal de Reus CEDIDA
Món casteller Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Octubre 2017 23:41

La ciutat de Reus ha viscut per primera vegada un castell de deu pisos durant la Diada del Mercadal d'aquest dissabte, després que la Colla Vella dels Xiquets de Valls ha descarregat en la segona ronda un 4 de 10 amb folre i manilles. El Mercadal també ha vist per primera vegada un 2 de 8 sense folre, completat pels Castellers de Vilafranca. Els Capgrossos de Mataró han rubricat la millor actuació de la seva trajectòria, amb un 3 de 9, un 2 de 9, un 5 de 9 i un pilar de 7. Els Xiquets de Reus h an descarregat un 5 de 8 en primera ronda i no han tingut sort amb el 4 de 9, que ha quedat en intent.

Aquesta edició de la Diada del Mercadal es plantejava molt ambiciosa, amb sis colles convidades tot coincidint amb el fet que enguany la ciutat de Reus és la Capital de la Cultura Catalana 2017. El balanç global de la diada ha deixat uns grans resultats tant pel que fa a castells assolits com pel que fa a poques caigudes. La ronda de pilars també ha deixat grans construccions descarregades.

L'alcalde, Carles Pellicer, ha ofert una recepció als representants de les colles al Saló de Plens, on els ha agraït l'esforç i els ha felicitat per haver assolit una de les millors diades del Mercadal que es recorden.

El total de castells que s'han vist a la Diada del Mercadal 2017 és el següent:

Xiquets de Reus

5 de 8
intent de 4 de 9 amb folre
2 de 8 amb folre
3 de 8

Colla Jove Xiquets de Tarragona

3 de 9 amb folre
5 de 9 amb folre
4 de 9 amb folre
Pilar de 7 amb folre

Capgrossos de Mataró

3 de 9 amb folre
2 de 9 amb folre i manilles
5 de 9 amb folre
Pilar de 7 amb folre

Minyons de Terrassa

3 de 9 amb folre
4 de 9 amb folre
2 de 8 amb folre
Pilar de 6

Colla Vella dels Xiquets de Valls

5 de 9 amb folre
4 de 10 amb folre i manilles
Intent desmuntat de 3 de 9 amb folre i el pilar
9 de 8
Pilar de 7 amb folre

Castellers de Vilafranca

3 de 9 amb folre i el pilar
2 de 9 amb folre i manilles
2 de 8 sense folre
Pilar de 8 amb folre i manilles

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: