Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Coordinadora de Colles Castellers i Repsol renoven la seva col·laboració

L’acord inclou un pla per a promoure la igualtat de gènere dins les colles

 La canalla pot participar en sessions gratuïtes de l’activitat ‘Fem un castell?’ La canalla pot participar en sessions gratuïtes de l’activitat ‘Fem un castell?’ REPSOL
Món casteller Redacció Infocamp
Divendres, 17 Novembre 2017 16:27

El director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, Josep Francesc Font, i la vicepresidenta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC), Rosa Rovira Vendrell, han signat un conveni que suposa el sisè any de col·laboració entre les dues entitats. L’acord s’ha fet coincidir amb la celebració del setè aniversari de la inclusió dels castells a la llista representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco.

Aquest any, l’aportació econòmica de Repsol xifrada en 10.000 euros s’ha destinat en tres àmbits: la igualtat de gènere, la formació interna i la difusió entre els més petits. Així, Repsol permet oferir sessions gratuïtes de l’activitat ‘Fem un castell?’ del Camp d’Aprenentatge de Tarragona a escoles de la demarcació.

Pel que fa a la igualtat de gènere, el desenvolupament d’un pla de gènere per a les colles castelleres és una nova iniciativa que vol facilitar a totes les colles membres de la CCCC eines per a treballar la igualtat de gènere internament a tots els nivells.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: