Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Nit de Castells ja escalfa motors a Valls

Enguany, s’incorpora el concurs literari per alumnes de 5è i 6è de primària i el premi per votació popular

Imatge d'arxiu d'una de les edicions de la Nit de Castells Imatge d'arxiu d'una de les edicions de la Nit de Castells CEDIDA
Món casteller Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Desembre 2017 10:34

La dotzena edició de la Nit de Castells se celebrarà el proper dissabte, 27 de gener, al Centre Cultural Municipal de Valls i lliurarà catorze premis en diferents categories, dos més que en la darrera cita.

A banda dels premis tradicionals, enguany s’incorpora el concurs literari Els Xiquets de Valls, adreçat als alumnes de 5è i 6è d’educació primària dels centres educatius públics de l’Alt Camp. A més, un altre de les novetats serà el premi per votació popular de La Xarxa i TAC 12, que la cadena convocarà en els propers dies per a que siguin els mateixos telespectadors els qui emetin el seu vot. Aquests dos premis se sumen als dotze ja concedits en la darrera edició de la Nit i que tenen diversos jurats com les colles de gamma extra o els cronistes castellers. La Nit també lliura els Premis Baròmetre Casteller, els únics dels quals ja es coneixen els guanyadors a hores d’ara, ja que premia les colles que han estrenat castell descarregat de pis superior. Enguany són els Marrecs de Salt, els Castellers de Sant Cugat, els Castellers de Berga, els Tirallonques de Manresa, la Jove de Barcelona i els Esperxats de l’Estany.

La gamma de premis que lliura la Nit de Castells permet efectuar reconeixements tant a colles que han millorat i progressat en els seus registres com les que han destacat per la seva creativitat; a més de castells i places que han marcat la temporada, trajectòries exemplars en el món casteller, accions rellevants orientades a la canalla, les millors fotografies castelleres de l’any i l’Ambaixador Castells. Es tracta de la trobada social del món casteller sense fer castells. A la cita hi acudeixen dirigents de totes les colles castelleres, així com representants institucionals i del conjunt de l’univers casteller, com patrocinadors, periodistes, proveïdors i altres agents vinculats.

La gala serà retransmesa, un cop més, en directe per TAC 12 i les televisions locals a través de La Xarxa per a la Comunicació Local. També es podrà seguir pel canal 159 de Movistar +.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: