Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls prepara un espectacle "multicolor" per mostrar la pluralitat i riquesa del món casteller en la Nit de Castells

La dotzena edició, que atorgarà 14 guardons, mostrarà les millors imatges de la temporada en gran format

La cap de Colla Joves Xiquets de Valls, Helena Llagostera, recull el premi durant la X Nit de Castells, el 30 de gener de 2016 La cap de Colla Joves Xiquets de Valls, Helena Llagostera, recull el premi durant la X Nit de Castells, el 30 de gener de 2016 SÍLVIA JARDÍ/ ACN
Món casteller ACN
Dissabte, 20 Gener 2018 10:49

La dotzena edició de la Nit de Castells aposta enguany per l'espectacle audiovisual, que permetrà veure les millors imatges castelleres de la temporada en gran format gràcies a una pantalla àmplia que presidirà l'escenari del Centre Cultural Municipal de Valls la nit del 27 de gener. La gala, que tindrà diverses sorpreses, lliurarà catorze premis de diferents categories, dos més que en la darrera cita. El 'leitmotiv' serà 'Tots els colors, tota la gent' i estarà format per un còctel d'imatges, so i llums que oferiran una visió dinàmica dels castells en un efecte "multicolor", amb el qual es pretén mostrar la pluralitat i la riquesa del món casteller. L'acte, presentat pel periodista Carles Cortés, serà retransmès en directe a partir de les 22 hores a través de La Xarxa per a les televisions locals de Catalunya, TAC12 i pel canal 159 de Movistar +.

Només dos dels catorze premis que es lliuraran se saben amb antelació: els Premis Baròmetre Casteller, que es concedeixen a les colles que han pujat un pis descarregat en la temporada passada, i el de la Fotografia de l'any en categoria de votació popular, patrocinat per Repsol. La resta de guardons es desvelen en la mateixa gala i ni els assistents ni els telespectadors els coneixen abans. El catàleg de premis compta amb diversos jurats diferents, amb l'objectiu de recollir sensibilitats i criteris plurals: els cronistes castellers, les colles de gamma extra, la junta de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, un equip pedagògic, el Consell Assessor de la Revista Castells i la mateixa Revista Castells. Així mateix, també s'atorguen dos guardons per votació popular.

La Nit de Castells és una iniciativa de la Revista Castells i està organitzada per aquesta publicació, per l'Ajuntament de Valls, La Xarxa de Comunicació Local i TAC 12.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: