Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Nit de Castells premia la Diada del Mercadal, Lluís Puig, els Castellers de Sant Cugat i la Joves de Valls

L'esdeveniment ha reconegut la trajectòria de Francesc Moreno 'Melilla'

L'alcalde de Reus i el cap de colla dels Xiquets de Reus recullen el premi de plaça de la temporada en la Nit de Castells L'alcalde de Reus i el cap de colla dels Xiquets de Reus recullen el premi de plaça de la temporada en la Nit de Castells SÍLVIA JARDÍ/ ACN
Món casteller Redacció Infocamp
Dissabte, 27 Gener 2018 23:37

La 12a Nit de Castells que s'ha celebrat aquest dissabte a la nit a Valls ha premiat els Castellers de Sant Cugat com a colla de la temporada per haver protagonitzat un salt que els va dur a descarregar el seu primer castell de 9. El Mercadal de Reus ha estat reconegut com a plaça de la temporada, escenari del 4de10 amb folre i manilles de la Colla Vella i de la torre de 8 sense folre dels Castellers de Vilafranca.

El moment casteller de la temporada ha estat per la Colla Joves Xiquets de Valls amb el 2 de 8 sense folre descarregat a la Diada Nacional a la plaça del Blat. En un acte reivindicatiu, s'ha reconegut el conseller de Cultura destituït Lluís Puig com a Ambaixador de Castells "com una mostra del posicionament que el món casteller ha adoptat a favor de les institucions del país i la sobirania nacional".

El premi a la trajectòria ha estat per Francesc Moreno 'Melilla'. L'esdeveniment, un espectacle de llum i imatge que ha representat la pluralitat del món casteller, ha agrupat representants de 87 colles, més que mai. La Colla Vella s'ha estrenat com a primer guanyador de la Imatge de la Temporada, amb el 'no afluixeu' que un casteller va adreçar a les autoritats del Govern que hi havia al balcó de l'Ajuntament per Santa Úrsula.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: