Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Opinió
Diumenge, 18 Febrer 2018 21:02

"Fem República des de Cambrils"

Alejandro Garcia

El passat 21 de desembre, els catalans, compromesos com sempre amb les urnes, vam decidir el futur que desitjàvem pel nostre país.

Diumenge, 18 Febrer 2018 12:38

"Fer república per tenir República"

Noemí Llauradó

L’1 d’octubre, tot i l’ús desproporcionat de la força per part dels cossos policials de l’Estat, més de 2 milions de persones vam poder votar en un referèndum per decidir si volíem que Catalunya fos un Estat independent en forma de República. I la resposta fou que sí.

Dissabte, 17 Febrer 2018 20:26

"Hombre, porqué no te quiero en el feminismo"

Marjorie Machado Rico

Lo sé, a lo mejor, me he pasado con el título, pero he conseguido que llegues hasta aquí, así que quédate. Seré breve. Si lo analizas bien es solo una cuestión preposicional…

Dissabte, 17 Febrer 2018 14:25

"La primera immersió lingüística i l’anarquisme"

Jordi Martí i Font

La revolució anarquista de 1936 va fer possible que Catalunya s'atorgués atribucions que sobrepassaven, en molt, les que tenia derivades de l'Estatut de 1932.

Dissabte, 17 Febrer 2018 12:27

"Si eres hombre, el feminismo te señala"

J.C. Ibarz

Cuando alguien suelta la palabra feminismo, hay un efecto reflejo en algunos hombres que les hace ponerse en guardia.

Dimecres, 14 Febrer 2018 21:03

"Quan el diumenge és el dia d’anar al supermercat"

Miquel Casellas Porcar

Un dels grans problemes de la nostra societat és la precarietat laboral que afecta moltes feines.

Dissabte, 10 Febrer 2018 12:15

"On és, la cultura dels Jocs?"

Arga Sentís

Ja havíem comprovat, dolorosament, que els Jocs Mediterranis no deixarien a la ciutat cap llegat que servís per solucionar alguns dels dèficits que arrosseguem, tant en matèria d’urbanisme com de transport públic o serveis. Que l’únic que en quedarà són unes instal·lacions esportives que, a sobre, no sabem ni quant costarà mantenir-les ni com es gestionaran després. Però ara, a més, hem de témer seriosament pel llegat cultural. La cosa pinta cada cop més tèrbola.

Dissabte, 10 Febrer 2018 12:13

"Qui bé busca..."

Ángel Juárez Almendros

Qui bé busca, bé troba, diuen, i crec de tot cor que aquest refrany és cert, però moltes vegades el més probable és morir en l’intent. També deia (un tal Carlos Gardel) que veinte años no es nada, i sento contradir el meu admirat cantant argentí, però us ben asseguro que això és una enorme fal•làcia. Vint anys és molt de temps. I trenta, encara més. Massa temps. Però si al final s’acaba aconseguint l’objectiu, l’espera paga la pena.

Dissabte, 10 Febrer 2018 11:57

"Exigim solucions a l'N-340"

Josep Rufà

Davant dels accidents d'aquest inici d'any a les carreteres, necessitem solucions a la passivitat i falta de concreció del Gobierno de España respecte a l'N-340. Aquesta problemàtica és intolerable, afecta al Penedès, el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre provocant embussos i morts constantment.

Dijous, 08 Febrer 2018 18:31

"100 anys del vot femení"

Mònica Alabart

Si algú vingués ara i ens digués que les dones, el 52 % de la població, no tenim dret a votar, ens posaríem les mans al cap. Tot i això el dret de les dones a escollir els seus representants no es va assolir fins fa 100 anys.

Pàgina 1 de 40

Publicitat