Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Opinió
Dissabte, 19 Agost 2017 12:38

"Estimat Jaume Marí"

Àlvaro Solà Pérez

Estimat Jaume Marí:

Tan sols puc donar-te mil gràcies per la teva amistat i no exagero. Ho saps molt bé. Cada dia, en el meu interior, tinc un pensament cap a aquestes persones que heu deixat una empremta inesborrable amb el vostre testimoni.

Dilluns, 07 Agost 2017 16:13

¿Dónde vive el alcalde de Salou?

Grup Municipal de Ciutadans Salou

Estos días seguramente habrán oído hablar de Salou o lo habrán visto por la televisión. No se ha hablado ni de las turísticas playas de Levante y Poniente, ni de la agreste playa Larga, ni de la pintoresca playa de Capellans; ni de ninguna de sus escarpadas y atractivas calas. Tampoco se ha hablado de Salou por sus emblemáticos e históricos edificios abiertos al público como son la Masía Catalana y su mercadillo de manualidades, la Torre Vella, la estatua de Jaume I el conquistador o del Faro de Cap Salou y sus espectaculares vistas al Mar Mediterráneo.

Dijous, 03 Agost 2017 16:42

"Agost és nom de fira, a Valls"

Òscar Peris

L’olor de préssecs grocs que s’estén pel carrer de la Cort, tractors gegants al bell mig del passeig de l’Estació, plantes d’herbolari a la plaça del Pati que t’atreuen pels seus aromes i parades d’embotits artesans a la plaça dels Quarters que conviden a picar. Són records d’infància que es reviuen cada any a Valls quan tot just arriba l’agost.

Dimecres, 02 Agost 2017 19:26

"Cliqueu a l’enllaç"

Azahara Palomares / El Punt Avui

Fa pocs dies una amiga em comentava que havia deixat de seguir un perfil a Facebook després que s’hagués sentit personalment insultada per una pràctica d’allò que se’n diu pescaclics, i que molts segurament coneixeran per la seva versió anglesa de clickbait.

Dimarts, 01 Agost 2017 18:14

"El Referèndum és legal"

Tarragona pel Sí

L’Estatut d’Autonomia avui en vigor a Catalunya, no va ser votat pels catalans i les catalanes

Dimarts, 01 Agost 2017 13:04

"Platja de la Pineda, Mar Muerto"

Mario Téllez Molina

“Cada cosa tiene su belleza, pero no todos pueden verla.” Confucio

Dijous, 27 Juliol 2017 11:35

"Més AVE?"

Arga Sentís

El nou Ministre de Foment ha anunciat que en dos anys, és a dir el 2019, es faran totes les obres de conversió del tram Castelló Tarragona en ample europeu i a més també estarà enllestit el tercer carril des de Tarragona fins a Castellbisbal. Valentia no li falta.

Dimecres, 26 Juliol 2017 16:49

"Un greuge que cal corregir"

Azahara Palomares / El Punt Avui

La carretera N-340, que travessa de nord a sud la demarcació, és potser l’element més simbòlic del memorial de greuges en infraestructures que arrosseguen el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Dissabte, 22 Juliol 2017 10:29

"Les pressions de l’1 d’Octubre"

Mercè Ribé / El Punt Avui

El ple de l’Ajuntament de Tarragona va aprovar una moció en contra del referèndum de l’1-O.

Dijous, 20 Juliol 2017 19:52

"Ballesteros, enfurismat. 'The Muckraker' remena el fang"

Jordi Martí i Font

Remena incansable el fang del fangar empantanegat, mou amb una pala l'aigua corrupta per tal que, remenant-la, la putrefacció no sigui absoluta i s'oxigeni fins i tot el subsòl. «The Muckraker» és una de les obres que m'agrada més de les que George Grosz va dibuixar i pintar. Fugit de l'Alemanya nazi, a partir de 1933, un dels principals cronistes de la República de Weimar se sorprenia que en el cor de la democràcia burgesa, a Nova York, la corrupció fos tan accentuada, tan visible, tan impune i pràcticament ningú la denunciés. I creava una imatge, que va fixar amb oli, ploma i litografia, per deixar clar que no tothom callava, no tothom s'ho mirava i no feia res, no tothom vivia envoltat de corruptes i no els assenyalava. Però deixem el gaudi estètic per a un altre moment i aterrem que tenim feina...

Pàgina 1 de 27