Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Gràcies ALBERT"

Opinió Àlvaro Solà Pérez
Dilluns, 25 Desembre 2017 12:53

Encara recordo, avui amb emoció, la nostra primera conversa. Va ser a la sala de plens de l'Ajuntament. Allà des d'on vas tenir la responsabilitat, el privilegi i l'oportunitat de treballar per la teva ciutat. Aquell dia em vas dir que mai deixés de tenir aquesta empenta. M'ho vas repetir les centenars -i no exagero- d'ocasions en què vaig tenir el plaer de parlar amb tu tant virtualment com en persona.

Eres una persona que més enllà de la política la teva vida era el carrer i precisament feies de la proximitat l'acció quotidiana de servir que predicaves. Era fàcil parlar amb tu i també riure. El teu sentit de l'humor era meravellós i el teu amor a Tarragona allò que et feia viure amb aquest afany d'aconseguir una vida millor per a tothom.

Encara recordo aquell dia en una terrassa de la part alta quan em confessar, des l'estima, que ens teniem, que creies que moriries servint la teva ciutat i la seva gent. No et vas equivocar. Fins a l'últim dia i l'últim alè vas poder dedicar-te a fer millor aquesta Tarragona amb les teves incalculables virtuts i els teus escassos defectes.

La família. La teva passió. Quin gran goig compartir amb tu aquesta passió!. A ella li vas dedicar moltes hores i en ella l'ajudarem perquè junts som més forts. La teva dona va ser el teu millor suport i sense ella no haguesis arribat on vas arribar. Els teus fills sempre van ser el motiu de alegria i d'empenta que sempre et caracteritzava.

Finalment Albert gràcies perquè amics com tu són Amics amb majúscules. Gràcies perquè estimaves Tarragona i perquè la vas fer millor. Sempre al meu cor!

Àlvaro Solà Pérez

Àlvaro Solà Pérez

Álvaro Solà Pérez

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: