Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

Reus serà la seu del Dia Mundial del Donant de Sang el 2018

Reus agafa el relleu de Vic i acollirà l'acte central a Catalunya el 14 de juny de 2018

La regidora de Salut de Reus, Noemí Llauradó, va recollir dimecres el relleu de Vic per celebrar el Dia Mundial del Donant de Sang el 2018 La regidora de Salut de Reus, Noemí Llauradó, va recollir dimecres el relleu de Vic per celebrar el Dia Mundial del Donant de Sang el 2018 CEDIDA
Salut
Dissabte, 17 Juny 2017 08:56

La regidora de Salut, Noemí Llauradó, va recollir dimecres, 14 de juny, a Vic, el relleu de la capital d’Osona per celebrar l’any que ve a Reus l’acte central a Catalunya del Dia Mundial del Donant de Sang. Cada 14 de juny, des de 2005, les Associacions de Donants de Sang de Catalunya aprofiten la celebració d'aquest dia per convocar un acte central que serveixi per retre un homenatge als donants de sang, entitats, institucions i organitzacions que contribueixen a difondre la necessitat de donar sang.

Vic ha acollit enguany aquest acte central de la commemoració a Catalunya del Dia Mundial del Donant de Sang, amb la presència del conseller de Cultura de la Generalitat, Santi Vila, i de més de 700 persones, representants de les diferents associacions de donants catalanes.

Al final d'aquest acte es va fer l’anunci oficial que el 14 de juny de 2018, la capital a Catalunya del Dia Mundial del Donant de Sang serà Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: