Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una exposició fotogràfica sobre l’alletament matern a Valls

La mostra es pot visitar del 2 al 9 d’octubre al CAP Dr. Sarró i al Pius Hospital, i del 9 al 15 d’octubre al CAP de Vila-rodona

Grup d'alletament a Valls Grup d'alletament a Valls CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 04 Octubre 2017 11:48

La Unitat d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) ha organitzat una exposició fotogràfica amb imatges de famílies vivint l’alletament matern per celebrar la Setmana Mundial de l’Alletament Matern. Aquesta exposició es pot visitar a Valls, al CAP Dr. Sarró i al Pius Hospital, del 2 al 9 d’octubre, i del 9 al 15 d’octubre al CAP de Vila-rodona.

Les unitats ASSIR de l’Institut Català de Salut donen suport a la lactància assessorant durant les visites de seguiment de l’embaràs, proporcionant sessions informatives i participatives en els grups d’educació matern, fent observació individualitzada al domicili i a la consulta, després del part, i oferint una assistència grupal participativa, ja sigui als grups d’educació sanitària durant el post part o als grups d’alletament matern. A més, aquestes unitats donen una atenció integral des de l’adolescència fins la menopausa, en prevenció, promoció i atenció a la salut sexual i reproductiva. En salut materno-infantil dóna atenció a les mares i a les seves parelles amb el seguiment i el control de l’embaràs, amb el diagnòstic prenatal, als grups d’educació maternal, als grups de post-part i puerperi. També es dóna atenció a la salut mental perinatal i a l’avortament, des d’una perspectiva de minimitzar les desigualtats socials i sexuals.

L’objectiu de les unitats ASSIR és donar una atenció de qualitat propera, resolutiva i amb gran implicació dels professionals per tal de millorar la salut sexual i reproductiva de les dones i de les seves parelles. A Valls, l’ASSIR té una població assignada de 59.303 persones i va realitzar 8.814 visites al 2016.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: