Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els hospitals de Joan XXIII i Bellvitge reforcen la seva col·laboració estratègica

Amb aquest acord s’aconsegueix que els pacients de Tarragona puguis ser atesos de patologies més complexes al seu hospital, evitant els desplaçaments

Repesentants dels hospitals Joan XXIII i Bellvitge Repesentants dels hospitals Joan XXIII i Bellvitge CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 17 Novembre 2017 21:26

L'acord a que han arribat els hospitals Joan XXIII i Bellvitge té la intenció de consolidar un marc estable de relació entre els dos centres. La idea és impulsar protocols de cooperació i plans funcionals conjuntament, per poder millorar així la qualitat assistencial i facilitar l’accés dels usuaris a tractaments complexos al seu propi territori.

D’aquesta manera també s’assegura la uniformitat de criteris dels centres, tant de les actuacions diagnòstiques com terapèutiques. Aquesta sinergia també afavoreix la potenciació de la docència, la recerca i la possibilitat d’innovació i aplicació de nous mètodes de treball.

Aquestes col·laboracions es van iniciar l’any 2011, quan els serveis de Cirurgia Toràcica d’ambdós centres van començar un projecte de treball conjunt que l’any 2015 va culminar en la creació d’un únic Servei de Cirurgia Toràcica pels dos centres. L’any 2016 els serveis de Neurocirurgia d’ambdós centres van iniciar un procés d’organització conjunt.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: