Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 638

El CMQ rehabilitarà l’antic hospital de Reus

No pagarà el lloguer de les instal·lacions en fer-se càrrec de les obres

Futur espai del CMQ Reus a l'antic hospital Sant Joan de Reus Futur espai del CMQ Reus a l'antic hospital Sant Joan de Reus E.CANOVACA
Salut
Dissabte, 18 Novembre 2017 10:24

El consell d’administració de Reus Serveis Municipals ha aprovat un contracte d’arrendament pel trasllat de l’activitat del Centre Mèdic Quirúrgic Reus (CMQ) a les antigues dependències de l’hospital Sant Joan.

Així, s’ha formalitzat l’acord amb l’obligació del pagament de la renda, que es reemplaçarà pel compromís de reforma o rehabilitació de l’immoble. L’acord per a la formalització del contracte d’arrendament s’afegeix a les actuacions dutes a terme fins ara. El CMQ ja ha redactat dos documents necessaris per fer efectiu el trasllat, el pla funcional i el plec de clàusules administratives i tècniques per a la contractació del servei de redacció del projecte i direcció de les obres d’adequació de l’edifici, i els ha lliurat a Reus Serveis Municipals.

Amb aquest acord del consell d’administració, l’Ajuntament avança en la planificació del CMQ de traslladar l’activitat ambulatòria, que afecta els serveis de cirurgia major ambulatòria, cirurgia menor ambulatòria, urgències, consulta externa i exploracions complementàries. El CMQ mantindrà a les noves instal·lacions de l’hospital Sant Joan les consultes externes, la planta d’hospitalització i totes les intervencions de mútues i d’àmbit privat que requereixin ingrés.

Així doncs, l’activitat assistencial del CMQ es reubicarà al que va ser l’edifici de consultes externes de l’antic hospital, situat a la confluència dels carrers de Jacint Barrau i Vapor Nou de la capital del Baix Camp.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: