Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

PortAventura juga al golf per causes solidàries

La recaptació de la jornada solidària han estat de 20.500€ que es destinaran a iniciatives solidàries

Els representants de les entitats beneficiàries reben el taló de 6.834 euros per finançar els seus projectes socials Els representants de les entitats beneficiàries reben el taló de 6.834 euros per finançar els seus projectes socials FUNDACIÓ PORTAVENTURA
Salut Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Novembre 2017 17:01

La Fundació Port Aventura va celebrar dissabte passat la tercera edició del seu Torneig de Golf Solidari, on els participants van poder jugar en 18 forats de les instal·lacions del Lumine Golf Club, ubicat a PortAventura.

Amb la idea d’aconseguir millorar la vida de les persones que pateixen risc d’exclusió social, els beneficis (20.500€) es destinaran a la campanya d’alimentació infantil durant les vacances escolars de Creu Roja, al projecte per millorar la qualitat de vida de dones amb càncer de pit de l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Peligrí i al projecte 'Centre Obert' per a nens de 4 a 16 anys de la fundació Obrim Somriures.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: