Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Policia Local de Roda de Berà s’uneix a ‘Escuts Solidaris’ contra el càncer infantil

Per recollir fons, es vendran a finals de desembre escuts amb la insígnia policial i l’etiqueta #pelsvalents

Els escuts es podran adquirir a les dependències de la Policia Local, a partir de finals de desembre Els escuts es podran adquirir a les dependències de la Policia Local, a partir de finals de desembre CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 12 Desembre 2017 12:06

La Policia local de Roda de Berà se suma a la campanya ‘Escuts Solidaris’ contra el càncer infantil per contribuir a la tasca d’investigació mèdica de l’Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona. La iniciativa serveix per recaptar fons a través de la venda d’uns escuts especials que combinen la insígnia de la policia rodenca amb l’etiqueta #pelsvalents, que identifica la lluita dels infants contra aquesta malaltia. Els escuts són de tela negra brodats amb fil daurat i es poden enganxar amb la planxa a qualsevol peça de roba o motxilla. Es podran adquirir a les dependències de la Policia Local a finals de desembre, amb un preu de 4 euros.

A la campanya que es va impulsar inicialment per les policies locals de Caldes de Malavella, Hostalric i Sant Celoni, s’hi ha sumat moltes altres com la de Roda de Berà, Sitges, El Papiol, Cabrils, Santa Susanna, Lloret de Mar o Terrassa, entre d’altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: