Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CGT reclama una millor gestió per evitar que es repeteixin els col·lapses a urgències d'hospitals de Tarragona i Ebre

Denuncien les condicions en les que treballen els sanitaris i afirmen que els pacients no estan en condicions òptimes

 Roda de premsa de la CGT sobre el col·lapse als hospitals del territori Roda de premsa de la CGT sobre el col·lapse als hospitals del territori SÍLVIA JARDÍ/ ACN
Salut ACN
Divendres, 19 Gener 2018 11:13

La CGT ha denunciat aquest divendres els col·lapses viscuts a urgències a diversos centres hospitalaris de la demarcació. Segons el sindicat, la situació ja denunciada a l’hospital Joan XXIII de Tarragona es repeteix a l’hospital Santa Tecla, al Pius de Valls, al Sant Joan de Reus i al Verge de la Cinta de Tortosa. Lamenten les condicions en les que treballen els sanitaris i apunten que els pacients tampoc són tractats en les condicions òptimes.

Segons el sindicat, les urgències acullen en un box malalts que haurien d’estar hospitalitzats i que no ho estan perquè no hi ha llits, mentre denuncien que hi ha centres amb plantes tancades. Per tot plegat, reclamen una millor gestió dels recursos i que es reforci el personal d’infermeria en les dates pròximes al col·lapse que es viu anualment a partir de desembre, i que atribueixen a la mala previsió de les direccions dels centres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: