Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle de conferències 'Càncer al segle XXI' inicia els actes dels 25 anys de la Lliga Contra el Càncer

La primera de les tres xerrades, 'Afrontar el càncer des d'una mirada holística', de la Dra. Lola Martín de Barberà, es farà aquest dijous 15 de març a la Cambra de Tarragona

Beatriz Rubio, especialista en Piscología Clínica i psico-oncològica de l'Hospital de Sant Joan de Reus, i David Ortega, director de la Lliga Contra el Càncer, han presentat el cicle de conferències Beatriz Rubio, especialista en Piscología Clínica i psico-oncològica de l'Hospital de Sant Joan de Reus, i David Ortega, director de la Lliga Contra el Càncer, han presentat el cicle de conferències CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 15 Març 2018 07:44

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre iniciarà els actes de commemoració del 25è aniversari amb el cicle de conferències, 'Càncer al segle XXI', una iniciativa que pretén realitzar una aproximació d’allò oncològic amb la societat. En les conferències que formen part del cicle es busca proporcionar informació al voltant de diferents aspectes que van més enllà de l’oncologia i compta amb la col·laboració de professionals formats i que són referents en les diferents disciplines que s’aborden. Així es parlarà sobre oncologia holística, nutrició, exercici físic i aspectes sociològics.

La primera conferència es realitzarà aquest dijous 15 de març, a les 19.00 hores, a la Cambra de Comerç de Tarragona. Sota el títol 'Afrontar el càncer des d’una mirada holística', que impartirà la doctora Lola Martín de Barbera. La doctora Lola Martín és oncòloga mèdica, formada a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, on ha exercit durant 13 anys. En els darrers anys s’ha format en Oncologia Holística i Teràpia Floral. Actualment, treballa a l’Institut de Medicina i Oncologia Holística Eres (IMOHE) de Barcelona.

Les pròximes conferències que integraran el cicle es realitzaran els mesos de juny i octubre i les temàtiques que abordaran seran la nutrició i l’exercici físic així com aspectes sociològics del càncer.

Cal assenyalar que es proporcionarà certificat d’assistència als estudiants universitaris que participin i assisteixin a cicle de conferències 'Càncer al Segle XXI'.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: