Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Minuts de silenci als municipis de Tarragona pels atemptats de Barcelona i Cambrils

També s’han suspès els actes de festes d’alguns d’aquests municipis

Els 5 minuts de silenci a Tarragona es faran a la plaça de la Font Els 5 minuts de silenci a Tarragona es faran a la plaça de la Font CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Divendres, 18 Agost 2017 11:09

La majoria de municipis de Tarragona han convocat avui minuts de silenci per condemnar els atemptats de Barcelona i Cambrils i mostrar la seva solidaritat amb les víctimes. Totes les concentracions tindran lloc a les 12h a diferents ubicacions de cadascun dels municipis. A més, a Tarragona s’han suspès tots els actes de Sant Magí.

L’Ajuntament de Tarragona ha convocat una concentració de 5 minuts de silenci avui, 18 d’agost, a la plaça de la Font. A Cambrils, seran 5 minuts de silenci, a la plaça de l’Ajuntament; a Reus, s’han convocat 5 minuts de silenci a la plaça del Mercadal; a Vila-seca la concentració tindrà lloc a la porta principal de la Casa Consistorial; en el cas del Vendrell, es farà un minut de silenci a la plaça Vella, davant de l’Ajuntament; a Valls s’han convocat 5 minuts de silenci, a la plaça del Blat; també tindrà lloc una concentració de repulsa a les portes de l’Ajuntament de Perafort, i finalment, a Altafulla també es faran 5 minuts de silenci, a les portes del consistori.

Cancel•lació d’actes

A Tarragona, l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros, ha comunicat aquest matí que tots els actes de Sant Magí queden suspesos amb motiu dels atemptats de Barcelona i Cambrils i per mostrar el condol de la ciutat. D’altra banda, al Vendrell s’ha suspès també la Festa Pirata, a la platja de Sant Salvador, “per respecte a les víctimes dels atemptats terroristes”, tal com anunciava el regidor de Promoció Econòmica, Kenneth Martínez.

Finalment, a Altafulla es mantindrà la XXX Fira d’Artesans fins al diumenge 20 d’agost, però se suspenen tots els espectacles, tallers, concerts i altres activitats que es tenien previstos en el marc d’aquest esdeveniment.

Missatge de condol de l’Arquebisbe de Tarragona

L’Arquebisbe de Tarragona , Jaume Pujol Balcells, ha mostrat la seva condemna a tot tipus d’actes violents com els de Barcelona i Cambrils, en nom de tota l’arxidiòcesi. Segons declara l’arquebisbe a través d’un comunicat considera aquest com “un atac a la convivència pacífica que tots desitgem”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: