Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Centenars de persones es concentren a Cambrils per rebutjar l’atemptat

L’alcaldessa ha agraït la feina dels cossos de seguretat i d’emergències

Concentració a Cambrils per rebutjar els atemptats Concentració a Cambrils per rebutjar els atemptats CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Divendres, 18 Agost 2017 16:30

Centenars de persones han acudit aquest migdia a la concentració convocada per l’Ajuntament de Cambrils per rebutjar energèticament l’atemptat d’aquesta matinada. Abans dels cinc minuts de silenci, l’alcaldessa ha fet un parlament per condemnar els fets i agrair la feina feta pels cossos de seguretat i els serveis d’emergències.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha explicat que “ens hem reunit aquí a la plaça del consistori per condemnar i rebutjar energèticament l’atemptat d’aquesta matinada a Cambrils i el d’ahir a Barcelona”. Mendoza ha volgut expressar el suport i escalf a les víctimes de l’atemptat, als familiars i ha agraït la mostra de solidaritat i afecte rebudes per part d’institucions i particulars. Finalment, l’alcadessa ha manifestat que “estem consternats pel que ha passat, però aquests fets cruels i injustos no ens han de fer perdre la il•lusió de seguir caminant i seguir construint una societat millor. No podem deixar que una minoria ens prengui la llibertat, afecti a la nostra manera de viure i de ser i canviï els nostres valors. Cambrils i Catalunya són terra de pau, d’acollida i de solidaritat i ho seguirem sent”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: