Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor atropellat un jove de 26 anys al polígon industrial de Valls

El succés s'ha produït de matinada i el turisme implicat el conduïa un amic del finat

Diversos agents observen el lloc on s'ha produït l'atropellament al polígon industrial de Valls Diversos agents observen el lloc on s'ha produït l'atropellament al polígon industrial de Valls ACN
Successos Reus Digital/ ACN
Dissabte, 07 Octubre 2017 17:37

Un jove de 26 anys ha mort atropellat per un cotxe aquest dissabte a la matinada al polígon industrial de Valls. L'avís del succés s'ha rebut pels voltants de les 05.40 hores al carrer Licoristes, un dels vials del polígon de la capital de l'Alt Camp. Segons les primeres informacions, el conductor del turisme implicat en l'atropellament era amic del finat i, per causes que es desconeixen, l'ha envestit mortalment.

Els dos joves havien passat la nit junts en una discoteca propera i un tornava a peu, mentre que l'altre en cotxe. Els Mossos d'Esquadra assenyalen que els primers indicis no apunten a un homicidi dolós sinó a una mort accidental per imprudència. El conductor hauria donat positiu a la prova d'alcoholèmia, segons apunten altres fonts. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat tres dotacions del SEM, una dotació dels Bombers de la Generalitat i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: