Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un jove de 23 anys mor en caure mentre feia una via ferrada a Montblanc

El noi, veí de Barcelona, ha caigut de 15 metres mentre escalava, juntament amb un grup de vuit amics

Imatge d'arxiu de la via ferrada de les Venes de Rojalons, a Montblanc Imatge d'arxiu de la via ferrada de les Venes de Rojalons, a Montblanc CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Novembre 2017 17:21

Els Bombers de la Generalitat han rebut, pels volts de les 13h, l’avís d’un accident de muntanya a Montblanc. Segons les informacions facilitades, un jove ha caigut de 15 metres mentre escalava, juntament amb un grup de vuit amics, la via ferrada anomenada les Venes de Rojalons.

S’ha activat l’helicòpter amb els bombers del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM), que han accedit fins on es trobava el jove per poder rescatar-lo amb grua. Malgrat fer-li les maniobres de reanimació cardiopulmonar, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida. El noi tenia 23 anys i era veí de Barcelona. També hi ha intervingut tres vehicles més dels Bombers per donar suport.

Els Mossos d’Esquadra, que s’han activat amb dues patrulles, han dut a terme les tasques d’aixecament del cadàver i han obert les diligències judicials i la investigació per esclarir les causes de l’accident.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: