Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una persona resulta morta en l'incendi d'una casa al Montmell

Durant el foc declarat a la urbanització Pinedes Altes una dona també va resultar intoxicada lleu 

L'incendi es va originar al carrer Vilafranca, a la Urbanització Pinedes Altes, del Montmell L'incendi es va originar al carrer Vilafranca, a la Urbanització Pinedes Altes, del Montmell GOOGLE MAPS
Successos Redacció Infocamp
Dimarts, 28 Novembre 2017 12:28

Els Bombers de la Generalitat van ser alertats ahir dilluns, a les 22.37 hores d’ahir, d’un incendi al carrer Vilafranca, a la Urbanització Pinedes Altes, del Montmell. L’incendi va cremar totalment una casa aïllada, d’obra de 30 m2 i d’una sola planta. A l’interior d’una de les habitacions es va trobar el cos sense vida d’un home de 81 anys, amb mobilitat reduïda. Una dona de 74 anys, intoxicada lleu, va ser evacuada pel SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a l’Hospital del Vendrell.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar 7 dotacions dels Bombers (3 camions, l’autoescala i 3 vehicles lleugers) que a la seva arribada es van trobar el foc totalment desenvolupat. A les 23.46 hores, els bombers ja van donar l’incendi per controlat i van procedir a remullar punts calents de l’interior i a ventilar. A causa del foc part de la teulada ha cedit.

El dispositiu d’emergència també va estar format pels Mossos d'Esquadra, que van desplaçar 4 patrulles que es van fer càrrec de les tasques judicials, així com també de la investigació del sinistre, i 2 ambulàncies del SEM.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: