Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una persona evacuada lleu pel despreniment d’una balconada a la Rambla Nova

Un altre vianant ha sortit il·lès pels fragments que han caigut de l’edifici Atlàntic de Tarragona

Un tros de façana de l’edifici Atlàntic ha caigut aquest migdia en plena Rambla Nova de Tarragona Un tros de façana de l’edifici Atlàntic ha caigut aquest migdia en plena Rambla Nova de Tarragona ARNAU CURTO/ RÀDIO CIUTAT DE TGNA
Successos ACN
Diumenge, 14 Gener 2018 15:10

Una persona ha estat evacuada lleu pel Servei d’Emergències Mèdiques arran del despreniment d’uns fragments de la balconada de l’edifici Atlàntic de Tarragona, a la Rambla Nova número 103. Les peces de l'edifici han caigut al carrer i han afectat dos vianants, un dels quals ha estat traslladat de caràcter lleu a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, i l’altre ha sortit il·lès. A més, s’han trencat alguns vidres d’una sucursal bancària situada a la planta baixa de l’immoble.

Els fets s’han produït a les 12h a la cruïlla entre la Rambla Nova i el carrer d’Antoni Rovira i Virgili. Una estona després, un arquitecte municipal s’ha desplaçat al lloc per fer un sanejament de l’estructura i assegurar que no hi hagi més despreniments. L’edifici Atlàntic, conegut popularment així perquè era l’antiga seu del Banco Atlántico, és el més alt de la ciutat amb 65 metres d’alçada.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: