Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos detenen tres joves per agredir i robar a un taxista a Salou

La víctima va rebre cops de puny i puntades de peu després de demanar-los que paguessin la carrera per avançat

Un taxi de Salou Un taxi de Salou CEDIDA
Successos ACN
Dimecres, 14 Març 2018 12:44

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Salou van detenir tres homes de 19, 25 i 26 anys per agredir i robar un taxista del municipi divendres passat a la matinada. Segons fonts policials, un grup de quatre persones va pujar al vehicle i quan el taxista els va demanar que paguessin la carrera per avançat, els individus van començar a donar-li cops de puny i puntades de peu des de l'exterior del cotxe. La víctima va poder fugir del lloc dels fets i va avisar la policia, moment en el qual també es va donar que li havien sostret dos telèfons mòbils que portava a l'interior del taxi. Diverses patrulles de la Policia Local de Salou es van dirigir al lloc dels fets i, amb la descripció dels autors, van localitzar al carrer Josep Carner tres persones que coincidien amb els individus, dos dels quals presumptament relacionats amb l'agressió.

Per aquest motiu, la Policia Local de Salou va detenir els dos homes, de 25 i 26 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència, lesions i danys. Posteriorment, en l’escorcoll que els mossos van fer a l’home de 26 anys abans d’entrar a les garjoles, li van localitzar un dels dos telèfons mòbils sostrets que portava amagat.

Els Mossos es van fer càrrec de la investigació van detenir hores després un home tercer home, de 19 anys d’edat, relacionat amb l’agressió. Dels tres detinguts, els homes de 25 i 26 anys van passar dissabte a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. Pel que fa a l’home de 19 anys, va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria i ser citat en qualitat d’investigat per al judici celebrat dissabte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: