Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen a desplegar la xarxa de fibra òptica a Cunit

Orange està visitant els veïns aquests dies per explicar el projecte

Orange invertirà en fibra òptica i en la millora de la cobertura 4G a Cunit Orange invertirà en fibra òptica i en la millora de la cobertura 4G a Cunit EL PUNT AVUI
Tecnologia Cati Morell / Taempus
Dimarts, 14 Març 2017 08:04

La companyia de telefonia Orange ha iniciat un pla valorat en dos milions d'euros per al desenvolupament d'una xarxa de fibra òptica amb l'objectiu d'arribar a prop de 12.000 llars i negocis de Cunit. Això suposa que la major part d'habitatges tindran accés a la tecnologia de telecomunicacions fixes més avançada del mercat.

La companyia preveu executar aquest projecte entre aquest any i el vinent, i per a això és un factor clau la concessió dels permisos d'instal·lació per part de les comunitats de propietaris i administradors de finques. Amb aquesta finalitat, els tècnics d'Orange han començat les visites als veïns i comunitats per informar-los de tots els avantatges de la instal·lació de la fibra òptica, que és gratuïta i no suposa cap compromís de contractació de serveis.

Aquesta inversió d'Orange en infraestructures de fibra òptica se suma a la que la companyia està fent per al llançament dels serveis mòbils 4G a Cunit, projecte al qual ha destinat uns 300.000 euros. Gràcies a això, al voltant del 94% dels veïns de la localitat poden també gaudir de la màxima velocitat en transferència de dades mòbils.

Durant la reunió entre l'alcaldessa de Cunit, Montserrat Carreras, i la gerent de relacions institucionals i el responsable de desplegament de xarxa d'Orange a Catalunya, Montserrat Cirera i Daniel Serrano, l'alcaldessa ha destacat els beneficis que projectes com el d'Orange suposen per als ciutadans del seu municipi, així com per al desenvolupament econòmic dels empresaris de la zona, que tindran ara tots els avantatges d'unes xarxes de comunicacions amb les tecnologies fixes i mòbils més avançades del mercat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: