Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Estat distingeix Cambrils com a 'Ciutat de la Ciència i la Innovació'

La Secretaria General de Ciència i Innovació del govern espanyol li ha concedit la distinció en la categoria de ciutats de 20.001 a 100.000 habitants

Pas de vianants intel·ligent a Cambrils Pas de vianants intel·ligent a Cambrils INTERLIGHT.ES
Tecnologia Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Març 2017 18:50

La Secretaria General de Ciència i Innovació del govern espanyol ha concedit a Cambrils la distinció de 'Ciudad de la Ciencia y la Innovación' en la categoria de municipis de 20.001 a 100.000 habitants, juntament amb Esplugues de Llobregat, Gavà, Segovia i Villena.

Aquest reconeixement es va crear per distingir als ajuntaments que han apostat d'una manera decidia per les inversions en infraestructures innovadores científiques, tecnològiques i socials. El jurat ha valorat especialment les iniciatives innovadores de prestació de serveis públics i govern electrònic que vagin en la línia del creixement intel·ligent, sostenible i integrador.

Les ciutats distingides formen part de l’associació Red INNPULSO de Ciudades de la Ciencia y la Innovación (ARINN), que és un fòrum de trobada i de definició de polítiques locals innovadores on es comparteixen experiències i projectes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: