Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una App gratuïta permet aconseguir regals

L'aplicació Rewans permet buscar i guanyar milers de regals "amagats" en moltes ciutats (pizzes, televisors, Iphones, motos, apartaments...)

El nou aplicatiu Rewans permet localitzar els regals "amagats" El nou aplicatiu Rewans permet localitzar els regals "amagats" CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Juny 2017 15:06

Rewans és una aplicació gratuïta, free to play, basada en la realitat augmentada i en la geolocalització. Aquesta consisteix en buscar i capturar amb el mòbil milers de regals, -més de 5.000 el primer mes-, que es troben "amagats" en diverses ciutats. Això implica desplaçar-se físicament pels carrers d'aquella ciutat per trobar-los i guanyar-los. De moment, es podrà jugar amb Rewans tots els caps de setmana en qualsevol punt de l'Estat, exceptuant Ceuta i Melilla. Fins ara, ja hi ha més de 45.000 usuaris registrats i s'ha situat en les Top 3 de les apps més populars de Google Play i és trending i Top 10 en Apple Store d'Apple.

Com funciona?

Una vegada descarregat l'aplicatiu en el mòbil, Rewans indica sota el lema "fred-calor" on està el premi. El primer que ho "caça", l'hi porta i se li lliura digitalment un cupó per recollir-ho o rebre-ho directament al seu domicili.

Tota informació necessària per baixar-la es troba a la web www.rewans.com.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: