Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’App de comunicació interactiva de Constantí soluciona més de 100 incidències

L’aplicació ‘Viu més Constantí’ es va posar en funcionament fa tres mesos i permet informar de les incidències de forma instantània

Imatge de l'App 'Viu més Constantí' Imatge de l'App 'Viu més Constantí' CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dijous, 31 Agost 2017 10:43

Des de que l’App ‘Viu més Constantí’ es va posar en funcionament ara fa tres mesos, ja ha permès solucionar més de 100 comunicacions d’ incidències de la ciutadania. Aquesta eina de comunicació i interacció amb la ciutadania permet a aquesta informar de problemes i incidències de forma instantània, fàcil i còmoda a través de la localització geogràfica. A través d’aquesta App els veïns de Constantí poden informar a l’Ajuntament de qualsevol incident que afecti la via pública, el mobiliari urbà o equipaments municipals, i a més, també es poden adjuntar fotos.

A banda d’aquest servei de comunicació interactiva entre ciutadania i consistori, l’aplicació disposa també d’un apartat de notícies, una agenda d’actes i esdeveniments, i una última secció que permet accedir a un directori dels espais i llocs d’interès del municipi. Finalment, l’eina també permet la realització d’enquestes d’opinió i de participació ciutadana. Aquesta App es pot descarregar de forma gratuïta per a plataformes Android i iOS, a través de Google Play o bé a l’App Store.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: