Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Fundación Repsol selecciona un projecte tecnològic de Tarragona

El projecte seleccionat pel Fondo de Emprendedores és una plataforma única i col·laborativa per posar en contacte conductors i punts de recàrrega de cotxes elèctrics, anomenada 'Place to plug'

El representant del projecte tecnològic 'Place to plug' rep el reconeixement de la mà dels dirigents de la Fundación Repsol El representant del projecte tecnològic 'Place to plug' rep el reconeixement de la mà dels dirigents de la Fundación Repsol REPSOL
Tecnologia Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Setembre 2017 14:34

Fundación Repsol ha donat a conèixer les quatre idees i els quatre projectes seleccionats que formaran part de la seva acceleradora empresarial, el Fondo de Emprendedores. Aquesta iniciativa, posada en marxa fa sis anys, té com a objectiu donar suport als projectes més innovadors en matèria d'energia i mobilitat amb l'objectiu que arribin al mercat al més aviat possible.

El Fondo de Emprendedores compta amb dues categories de suport: idees que necessiten un procés de maduració i estan pendents de validació de la prova de concepte, i projectes empresarials amb una tecnologia o model de negoci validat però que no han arribat encara a la fase plenament comercial.

Place to plug

Una de les propostes seleccionades en la categoria de tecnologia ha estat 'Place to plug' (Tarragona), una plataforma única i col·laborativa per a la gestió i utilització dels punts de recàrrega de cotxe elèctric. Aquesta plataforma online permet als conductors localitzar i activar els punts de recàrrega tant públics com privats des del telèfon mòbil.

Les startups seleccionades en la sisena edició del Fondo de Emprendedores han resultat elegides entre les 354 propostes rebudes. Després d'un exhaustiu procés d'avaluació i selecció, han quedat finalistes onze propostes entre les que un jurat expert ha seleccionat les vuit més innovadores, quatre en la categoria de projectes i quatre en la d'idees.

Els projectes que iniciaran el programa d'acceleració rebran fins a 144.000 euros durant un any i a les idees se'ls donarà suport amb 2.000 euros al mes durant 12 mesos. A més del suport econòmic, els projectes i idees comptaran amb un equip de mentors que els acompanyarà durant l'etapa d'acceleració, així com assessorament tècnic i legal, formació especialitzada adequada a les seves necessitats i accés a potencials inversors.

L'acte de presentació s'ha dut a terme al Campus Repsol i ha comptat amb la presència d'Antonio Brufau, president de Repsol i de Fundación Repsol i d'Ignacio Egea, vicepresident de Fundación Repsol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: