Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra incrementa la seva presència a internet i les xarxes socials

Augmenten els seguidors a les xarxes socials i els visitants del web segons un estudi impulsat per la Regidoria de Turisme

Web de Turisme de Torredembarra Web de Turisme de Torredembarra CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dijous, 30 Novembre 2017 17:45

La Regidoria de Turisme de Torredembarra ha incrementat en el darrer any la seva presència i repercussió a internet i les xarxes socials a través de la seva pàgina web i perfils de Facebook, Twitter i Instagram, segons recullen les estadístiques d’un estudi que fet des de l’octubre del 2016 a l’octubre del 2017. El trànsit ha augmentat en totes les plataformes, que han rebut més visitants nous i una pujada dels seguidors i usuaris.

Així, en el darrer any el web ha tingut 94.861 usuaris amb un total de 168.534 sessions. D’aquests usuaris un 44,6 % han estat nous visitants i 55,4 % han repetit. Les sessions s’han incrementat un 9,75 %, mentre que els usuaris han pujat un 9,61 %. Un 76,29 % de les sessions s’han produït des de l’Estat espanyol, un 7,44 % d’Alemanya, un 5,17 % de França, un 3,53 % de Bèlgica i ja en menor mesura d’Holanda, Rússia, Estats Units, Regne Unit, Itàlia i Andorra.

El regidor de Turisme, Jordi Solé, ha explicat que són unes dades “molt positives perquè cada vegada hi ha més seguidors de Turisme de Torredembarra a les xarxes socials i d’usuaris que visiten el web”. Per al 2018 s’han previst diverses novetats a la pàgina web, com la creació d’un apartat específic per a la fira dels Indians o un nou projecte en l’apartat del Far.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: