Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’APP Salou al mòbil arriba a més de 3.000 descàrregues aquest any

L’aplicació ofereix tota la informació municipal i actes d’agenda

Imatge de l'aplicació 'Salou al mòbil' Imatge de l'aplicació 'Salou al mòbil' CEDIDA
Tecnologia Redacció Infocamp
Dijous, 07 Desembre 2017 17:41

L’APP de Salou ‘Salou al mòbil’ acumula 3.087 descàrregues d’ençà la seva posada en funcionament el gener de 2016. La majoria de les quals, 2.269, corresponen al sistema Android (un 73,5%) mentre que les 818 restants pertanyen a l’Apple Store (un 26,5%). L’APP ‘Salou al mòbil’ la va crear el Circ de la Cultura i la programació la realitza Enric Mas.

L’APP, de caràcter gratuït i disponible en català, castellà, anglès i francès, és molt intuïtiva i recull tota la informació municipal, complementant la que es pot trobar al web; o bé als perfils de Facebook de l’Ajuntament de Salou o al Twitter. A més, permet demanar cites online per al punt d’informació d’activats, per l’assessorament a emprenedors; a més de la oficina al consumidor, el servei d’emissió i renovació del DNI o la cita prèvia amb els regidors. Però aquesta APP del municipi també busca acostar al ciutadà altre tipus d’informació d’interès com són les instal·lacions municipals; els transports, els centres de salut, telèfons d’interès o tota la informació relacionada amb el consistori, els seus departaments i serveis; així com les oficines de turisme o els punts wifi repartits pel municipi. L’APP també permet rebre alertes push directament al mòbil que informen de les notícies de més interès o d’aquells esdeveniments que es considerin de més rellevància pel ciutadà. D’altra banda, l’aplicació també incorpora un mapa interactiu que permet utilitzar-la com a guia turística del municipi, i facilita els contactes de lloguer de cotxes, motos i bicicletes.

Entre els apartats que s’hi troben amb molt volum d’informació hi ha el referit a restaurants, bars i pubs on sota el nom 'menjar i beure' es pot triar entre l'àmplia oferta existent de prop de 200 establiments. Cada restaurant disposa de la seva fitxa ampliada amb la descripció de la seva cuina, els serveis que ofereix, la ubicació geolocalitzada per tal de poder-hi arribar a través de les indicacions de Google Maps, i els preus aproximats de la carta dels locals. L’usuari també pot consultar un apartat que detalla els hotels, aparthotels i la resta d’oferta d’allotjament amb tots els serveis que ofereixen.

L’aplicació 'Salou al mòbil' també inclou un ampli apartat informatiu que recull de manera molt clara 'Què fer' al municipi, on es recullen dades sobre les platges; els principals llocs d'interès, com el Camí de Ronda, el Jardí Botànic o les Fonts Ornamentals. També s’hi poden trobar les empreses d'oci o les rutes de Salou.

Per tant, es tracta d’una eina que pot ser útil tant per al visitant com per a les persones que viuen a Salou.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: