Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vodafone i Samsung s'alien per monitorar les llars intel·ligents

Els clients podran controlar des dels mòbils detectors de fum, controladors de calor, càmeres i frigorífics

La plataforma de serveis 'V-Home' permetrà controlar des del mòbil detectors de fum, controladors de calor, càmeres i frigorífics La plataforma de serveis 'V-Home' permetrà controlar des del mòbil detectors de fum, controladors de calor, càmeres i frigorífics CEDIDA
Tecnologia ACN
Dilluns, 26 Febrer 2018 07:29

Vodafone i Samsung s'han aliat per monitorar les llars intel·ligents amb la plataforma de serveis V-Home by Vodafone. Amb aquesta tecnologia, dirigida a famílies, es podran rebre avisos de forma immediata als seus dispositius mòbils de qualsevol cosa que passi a la llar com detecció de fum o fuites d'aigua, també podrà graduar la temperatura de l'habitatge, visualitzar-lo amb càmeres o controlar el frigorífic. Segons un comunicat de les dues companyies, els analistes calculen que el 2020 el nombre de llars intel·ligents serà de 290 milions en els països que opera Vodafone, 245 més que les que hi ha en l'actualitat. A més Vodafone crearà nous serveis per facilitar als seus clients l'automatització dels habitatges, aprofitant l'entorn obert de Samsung SmartThings que permet interconnectar una gran varietat de dispositius.

SmartThings és la plataforma per l'IoT desenvolupada per Samsung per centralitzar i simplificar la forma amb la qual els usuaris interactuen en un ecosistema obert i connectat. Gràcies a això, els usuaris podran gestionar tots els dispositius que utilitzen en la seva vida quotidiana, ja sigui des de la llar, l'oficina o fins i tot el cotxe.

V-Home by Vodafone estarà disponible a l'Estat espanyol per un grup seleccionat de clients a partir del març. El seu llançament comercial, previst per aquesta primavera, serà el primer d'Europa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: