Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona obre el concurs de la Tabacalera

L'Ajuntament de Tarragona ha obert el concurs per a la redacció del pla funcional i arquitectònic de La Tabacalera, que haurà de connectar i respectar l'entorn arqueològic

Vista aèria de l'àmbit comprès en el pla arquitectònic i funcional de la Tabacalera Vista aèria de l'àmbit comprès en el pla arquitectònic i funcional de la Tabacalera CEDIDA
Urbanisme Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Agost 2017 15:18

L'Ajuntament de Tarragona ha obert el concurs per elaborar el Pla Funcional i Arquitectònic de la Tabacalera. Amb aquest concurs es preveu obtenir un projecte que, en línies generals, estableixi un pla director del conjunt que defineixi les relacions entre els edificis, els seus usos i una proposta arquitectònica. El projecte també haurà de preveure les connexions entre els edificis històrics (Museu paleocristià, Necròpolis....) amb la resta de l'entorn arqueològic i amb la resta de la ciutat.

El concurs es finança conjuntament entre l'Ajuntament de Tarragona i la Direcció General de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya. 

Les fases del concurs

El procés de selecció s'articularà en dues fases, en la primera de caràcter obert i eliminatori tots aquells equips interessats tindran el termini d'un mes per presentar una primera proposta funcional. En la segona fase, un jurat tècnic escollirà cinc de les propostes i hauran d'aportar un segon projecte més complet amb una definició detallada de la proposta arquitectònica i se'n seleccionarà un com a guanyador del concurs.

Els premis, en la primera fase, seran iguals per tots els seleccionats amb un import de 4.000 €; en la segona fase, els premis són de 90.000 € en total, i estaran distribuïts de la següent manera:1r premi: 40.000 €; 2n premi: 20.000 €; 3r premi: 12.000 €; 4t premi: 10.000 € i 5è premi: 8.000 €.

El termini previst per a la presentació d'ofertes en la primera fase de concurs serà de 30 dies a partir del següent a la publicació al DOGC (11 d'agost del 2017). Es preveu que, aproximadament, hi haurà termini de presentació fins a finals de setembre. Un cop seleccionats els cinc equips, hi haurà un nou termini de 45 dies hàbils per presentar els treballs definitius. L'Ajuntament espera haver resolt el concurs i disposar del projecte guanyador, abans de finals d'any.

Enllaç a les bases del concurs.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: