Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou construirà quatre hotels resort a la zona Emprius nord

A més, el sector 04 que combinarà hotels, centre comercial, una ciutat esportiva i habitatges, oferirà més de 1.000 llocs de treball

El sector 04, més conegut com Emprius Nord, inclourà quatre zones diferenciades: residencial, hoteler, comercial i esportiu El sector 04, més conegut com Emprius Nord, inclourà quatre zones diferenciades: residencial, hoteler, comercial i esportiu CEDIDA
Urbanisme Marina Martínez
Dimecres, 20 Desembre 2017 13:05

L’Ajuntament de Salou ha presentat aquest matí el nou eix estratègic de desenvolupament de Salou, tant a nivell turístic, comercial, de serveis i esportiu al nou pla parcial del sector 04, més conegut com Emprius Nord. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la voluntat de reforçar la destinació amb una oferta de qualitat; per això, l’espai comptarà amb quatre hotels resort amb 2.000 habitacions cadascun: “Entrarem a competir en aquest segment ja que és una oferta diferent que Salou no té fins ara”, ha explicat Granados. A més, el projecte també comptarà amb una ciutat esportiva que donarà servei als ciutadans del municipi i continuarà apostant pel turisme esportiu; i un centre comercial on s’implantaran diferents espais d’oficina. En aquest sentit, aquestes instal·lacions oferiran més de 1.000 llocs de treball de llarga durada: “Tot plegat millorarà la qualitat de vida dels ciutadans, permetrà allargar la temporada, incrementar l’economia i oferir quelcom diferent”, ha destacat l’alcalde de Salou.

Aquests terrenys, de 44,3 hectàrees, limiten amb la C-31b –autovia de Reus a Salou-, el Vial de Calvet i fins al Passeig 30 d’octubre. És en aquest darrer passeig on es construiran també 145 habitatges “perquè així quedarà vertebrada com una gran avinguda”, ha detallat Granados.

Per el moment, des del consistori ja s’ha avançat que hi ha molts interessats en instal·lar-se en aquests terrenys i, pel que fa als terminis, s’espera que al 2019 s’obtingui l’aprovació definitiva i, de cara al 2020, es pugui observar algun tipus de construcció.

Oposició

Aquesta modificació del POUM a la zona d’Emprius va ser aprovada al darrer ple amb un total de 12 vots a favor (CIU i PSC) i els vots en contra dels regidors del PP, ERC, Cs i Guanyem. En aquest sentit, l’alcalde de Salou, s’ha mostrat preocupat per si després de les eleccions municipals governés l’oposició i hi hagués la possibilitat que el projecte “quedés paralitzat”. A més, afegeix que “seria preocupant el desconeixement que tenen sobre el turisme”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: