Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls aprova definitivament el projecte d’urbanització del passeig dels Caputxins

La Junta de Govern local preveu la renovació completa del ferm, l’ampliació de voreres i la modernització total de les xarxes de serveis públics

El monument dels Xiquets de Valls, que presideix un extrem del passeig dels Caputxins El monument dels Xiquets de Valls, que presideix un extrem del passeig dels Caputxins ARXIU/ EL PUNT AVUI
Urbanisme Redacció Infocamp
Divendres, 29 Desembre 2017 09:49

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls aprova de manera definitiva el projecte d’urbanització del passeig dels Caputxins i de la carretera del Pla, entre les places de la Font de la Manxa i de la Creu. El projecte preveu la urbanització d’11.300 m2 i inclou la renovació completa del ferm, l’ampliació de voreres i la modernització total de les xarxes de serveis públics, per un import de 1.254.267 € IVA inclòs. La urbanització també contempla la transformació del passeig dels Caputxins i la carretera del Pla, així com els carrers de l’entorn: Veciana, Maria Codina, Priorat del Lledó, Sant Magí i Francesc Rodon i Queralt. A més, es preveu la millora urbanística de la plaça de la font de la Manxa com a un dels centres neuràlgics i eix vertebrador de la ciutat.

Per altra banda, la Junta de Govern ha aprovat l’expropiació de la finca del carrer de Sant Francesc nº 102, situada a l’àmbit de la muralla de Sant Francesc on l’ajuntament està adquirint diverses propietats amb l’objectiu d’enderrocar els immobles i generar un nou accés al centre històric, alhora que posa al descobert l’antiga muralla medieval. La Junta també ha adjudicat les obres de renovació del clavegueram del barri de les Cases Verdes i les obres d’asfaltatge del carrer Artesans del polígon. Finalment, s’ha aprovat el conveni entre l’Ajuntament i ‘Humana Fundación Pueblo’ per al foment del reciclatge de roba, a través de la instal•lació de contenidors específics i l’impuls d’un programa d’activitats de sensibilització i cooperació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: