Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Veïns de Coma-ruga alerten del mal estat dels accessos a la platja de Masia Blanca

Els veïns de la zona afirmen que el mal estat de les escales ja ha provocat caigudes i accidents

Estat de les escales que donen accés a la platja de Masia Blanca Estat de les escales que donen accés a la platja de Masia Blanca CEDIDA
Veïnatge Redacció Infocamp
Dimecres, 28 Juny 2017 18:59

Un grup de veïns de la mancomunitat de Santa Anna de Coma-ruga (El Vendrell) ha denunciat el mal estat de les escales d'accés a la platja del passeig Marítim de Masia Blanca, davant l'aparcament públic de l'avinguda Europa. Els residents lamenten que "ja que hi ha hagut caigudes i accidents".

La presidenta de la mancomunitat de veïns va contactar fa uns dies amb l'Ajuntament telefònicament "sense èxit", assegura. Segons aquests resident, ara "els graons estan molt pitjor" i pateixin que no es produeixin un accident de conseqüències més greus.

La glorieta sense cúpula

D'altra banda, veïns de Masia Blanca també han lamentat que molts dels seus fills que ja tenen una edat "mai van veure la glorieta coberta amb la seva cúpula com era abans", alhora que recorden que fa uns anys va desaparèixer "i mai més es va saber d'ella".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: